groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

maand oktober open

koffie drinken bij de Tulperij

Fiets/wandel route door de Bollenstreek

1 december, 2017

Fiets/wandelroutes door de Bollenstreek. Bij de VVVwinkels in Noordwijkhout, Noordwijk, Warmond en Lisse vindt u wandel- en fietsroutes die u ook langs de Tulperij leiden.  We zitten tussen fietsknooppunten: 55 en 58. voor wandelknooppunten: 21 en 56. Tevens is er een NS-wandelroute door de Bollenstreek. Ook deze komt langs De Tulperij.

Tegenwoordig zijn we ook te vinden op http://route.nl

Bij de Tulperij kunt u in het voorjaar ( 24 maart t/m 13 mei 2018) genieten van het mooie uitzicht vanaf ons terras.  Wilt u meer weten over de bloembollen? Boek dan van te voren een excursie. Samen met de Bloembollenkweker gaat u het land op en leert u van alles over ons mooie product. Een excursie is mogelijk vanaf 10 personen.  Binnen in de bloemenkas kunt u genieten van de gezellige inrichting en vele voorjaarsbloemen.  Ondertussen een kop koffie/thee drinken en een vers gebakken stroopwafel of appeltaart eten. Ook is het mogelijk (in overleg) om een workshop te boeken. Zo maakt u van een fietstocht door de Bollenstreek een bijzondere leuke dag!

In oktober zijn we op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Ook in de herfst is het goed vertoeven in de Bollenstreek!

 

 

 

 

 

MENU