groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Van maart tot juni open

Groepsexcursie over de bloembollenvelden

De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het voorjaar. Wij ontvangen  groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen. We vertellen over de bol tot bloem en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, narcissen of hyacinten op het land.  U krijgt een prachtige film te zien over het teeltproces van de bloembollen en de bloei van deze mooie voorjaarsbloemen.

Vanaf 31 maart t/m 14 mei 2017 zijn er dagelijks excursies op ons bedrijf. Excursies zijn alleen mogelijk na reservering vooraf via de mail en vanaf 10 personen. Prijs: € 4,75 per persoon. Wilt u na de excursie nog gezellig genieten in De Tulperij en een kop koffie/thee drinken met wat lekkers is de prijs € 9,00 per persoon.

De excursies kunnen worden gegeven in het Nederlands en Engels. Het staat u  vrij om uw eigen gids mee te nemen voor de vertaling.

Individuele inschrijving excursie,

Bent u alleen, met z’n tweeën of een klein groepje? Dan kunt u  zich  inschrijven voor één van de dagen die we speciaal hiervoor gereserveerd hebben. Dit kan op woensdag 12  april, vrijdag 28 april en maandag 1 mei, steeds om 15.00 uur.Prijs is € 9,00 inclusief koffie/thee met wat lekkers. Inschrijven kan via de mail: info@detulperij.nl onder vermelding van: individuele inschrijving excursie.

De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Rolstoelvriendelijk.

Open van 31 maart tot 15 mei: Elke dag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen en in het weekend.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De correspondentie via de mail is in het Nederlands of Engels.

MENU