groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open vanaf 23 maart

tulpem,

Groepsexcursie over de bloembollenvelden

De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het voorjaar. Wij ontvangen  groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen. We vertellen over de bol tot bloem en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, narcissen of hyacinten op het land.  U krijgt een prachtige film te zien over het teeltproces van de bloembollen en de bloei van deze mooie voorjaarsbloemen.

Vanaf 22 maart t/m 13 mei 2018 zijn er dagelijks excursies op ons bedrijf. Excursies zijn alleen mogelijk na reservering vooraf via de mail en vanaf 10 personen. Prijs: € 4,95 per persoon.

De excursies kunnen worden gegeven in het Nederlands,  Engels en Duits.

Individuele inschrijving excursie,

Bent u alleen, met z’n tweeën of een klein groepje? Dan kunt u  zich  inschrijven voor één van de dagen die we speciaal hiervoor gereserveerd hebben. Woensdag 4 april, vrijdag 6 april,  vrijdag 4 mei en maandag 7 mei: 15.00 uur Prijs is € 9,50 inclusief koffie/thee met wat lekkers. Inschrijven kan via de mail  onder vermelding van: individuele inschrijving excursie.

De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Rolstoelvriendelijk. Open van 22 maart tot 13 mei 2018 : Elke dag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen en in het weekend.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De correspondentie via de mail is in het Nederlands of Engels.

MENU