groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open in september en oktober voor bollenverkoop

bloembollen, tuinieren,

Bloembollen nu kopen 

In de maanden september en oktober is de Tulperij open op maandagochtend|10.00-13.00.
Vrijdag|10.00-16.00.
Zaterdagochtend|10.00 tot 13.00

Creëer je eigen bloementuin met de nieuwe oogst van 2018. U kunt de bloembollen nu kopen in De Tulperij. We hebben een divers assortiment waaruit u kunt kiezen.  We hebben tulpenbollen, narcissenbollen, hyacintenbollen, Alliums en krokussen.
Onze locatie is op zich al een bezoek waard. De bloemenkas is nostalgisch ingericht. U kunt er gezellig koffie drinken en vers gebakken appeltaart eten.

Eind oktober en november zijn de maanden waarin u de bollen in uw tuin kunt planten. Maak er een gezellige plantdag van en geniet straks in het voorjaar van 2019 van een prachtige, kleurrijke tuin of van de bloempotten op uw balkon. Klikt u hier om te kijken in een kort filmpje hoe u de bloembollen plant in uw tuin.

***************************************************************

Bestel onze kwaliteits “DE TULPERIJ“ bloembollen online via:    Dit kan alleen in  de periode van maart van tot november voor inwoners binnen Europa. Inwoners van Amerika kunnen tot juli bloembollen bestellen.

In samenwerking met Flowerbulsholland worden de bollen vanaf oktober bij u thuis afgeleverd. De tarieven zijn inclusief verzendkosten. U vindt een uitgebreid assortiment op de website van Flowerbulbsholland, zodat u zelf uw voorjaarstuin kunt invullen. Wij wensen u heel veel succes met het maken van uw keuze. Als u besteld in de periode van maart tot juli, krijgt u 5% korting en een mooie tulpentas cadeau. Hiervoor graag de code: BULBFARM invoeren bij uw bestelling.

LOGO.COMzonderblauwerand-2van flowerbulbsholland

 

 

 

MENU