groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open op afspraak

route.nl bloemenroute door de bollenstreek

Fiets/wandel route door de Bollenstreek

16 januari, 2017

Nederland is een echt fietsland. In het voorjaar is het prachtig fietsen in de Bollenstreek. De omgeving is pittoresk en kleurrijk. Prachtig om al die bloeiende velden te zien. De geuren op te snuiven en de kleurenpracht te bewonderen. Er zijn vele fiets/wandelroutes door de Bollenstreek. Dit jaar is de Tulperij ook geregistreerd bij http://route.nl
U kunt ons vinden op twee routes: http://www.route.nl/fietsroute/654609/heerlijk-fietsen-langs-de-kagerplassen
en http://www.route.nl/fietsroute/137555/fietsen-op-de-hollandse-bloemenroute#genietmomenten

Bij de VVV winkels in Noordwijkerhout, Noordwijk, Warmond en Lisse vindt u wandel- en fietsroutes die u ook langs de Tulperij leiden. We zitten tussen fietsknooppunten 55 en 58. En wandelknooppunten 21 en 56. Tevens is er een NS-wandelroute door de Bollenstreek. U stapt op station Sassenheim uit de trein en loopt dan via De Tulperij langs prachtige bloemenvelden richting station Hillegom. Daar stapt u weer op de trein om naar huis te gaan.

Bij de Tulperij kunt u in het voorjaar ( 24 maart t/m 13 mei 2018) genieten van het mooie uitzicht vanaf ons terras.  Wilt u meer weten over de bloembollen? Boek dan van te voren een excursie. Samen met de Bloembollenkweker gaat u het land op en leert u van alles over ons mooie product. Een excursie is mogelijk vanaf 10 personen.  Binnen in de bloemenkas kunt u genieten van de gezellige inrichting en vele voorjaarsbloemen.  Ondertussen een kop koffie/thee drinken en een vers gebakken stroopwafel of appeltaart eten. Ook is het mogelijk (in overleg) om een workshop te boeken. Zo maakt u van een fietstocht door de Bollenstreek een bijzondere leuke dag!

In oktober zijn we op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Ook in de herfst is het goed vertoeven in de Bollenstreek!

 

 

 

 

 

MENU