Ivm Corona virus gaan we 28 april 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Schooluitje-educatie

Bloemenpracht

Zien & beleven

bloembollen, tuinieren,

Bollen bestellen

In het voorjaar kunt de bollen bestellen in De Tulperij.

Eind oktober en november zijn de maanden waarin u de bollen in uw tuin kunt planten. Maak er een gezellige plantdag van en geniet elk voorjaar van een prachtige, kleurrijke tuin. Wij hebben ook vele bollen die geschikt zijn voor in een bloempot.
Klikt u hier om te kijken in een kort filmpje hoe u de bloembollen plant in uw tuin.

***************************************************************

Komt u op bezoek in het voorjaar bij ons? Dan is het mogelijk om de bloembollen te bestellen in De Tulperij.  We werken samen met Flowerbulbsholland. Elseline Verhart-Warmenhoven is in het voorjaar dagelijks bij ons aanwezig en geeft u advies over het bestellen van de bloemensoorten en het planten.

De bestelde bollen worden dan vanaf oktober bij u thuis afgeleverd. De tarieven zijn inclusief verzendkosten. U vindt een uitgebreid assortiment op haar website .Via Elseline kunt u in het voorjaar ook de bollen bestellen die u op het land ziet van De Tulperij (Tulpen: de rode Parade, rode Princeps, oranje Princeps, Yosemite, Menton en de Dordogne. Narcissen: Las Vegas, Marieke, Replete) Binnen in De Tulperij ziet u nog veel meer soorten bij Elseline op de tafel. Zij kan u helpen bij het samenstellen van een mooi assortiment dat past bij uw tuin.

Wij wensen u succes met het maken van uw keuze. Als u besteld in de periode van maart tot juli, krijgt u 5% korting en een mooie tulpentas cadeau. Hiervoor graag de code: BULBFARM invoeren bij uw bestelling.

LOGO.COMzonderblauwerand-2van flowerbulbsholland

 

MENU