Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 21 maart 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

bloembollen, tuinieren,

Bollen|knollen kopen of bestellen

Onze bollen kunt u kopen in de maanden  augustus, september en oktober in de Tulperij.
In het voorjaar kunt de bollen bestellen in De Tulperij.

Wij zijn in augustus, september en oktober open op de volgende dagen:
woensdag|10.00-17.00
donderdag|10.00-17.00
Vrijdag|10.00-17.00
Zaterdag|10.00 tot 13.00
Buiten deze dagen zijn we alleen open op afspraak.

We hebben een divers assortiment waaruit u kunt kiezen.  Tulpenbollen, narcissenbollen, hyacintenbollen, Alliums en krokussen.
Onze locatie is op zich al een bezoek waard. De bloemenkas is nostalgisch, gezellig ingericht. U kunt er koffie drinken en vers gebakken appeltaart eten. In deze periode werken wij samen met de CNB en kunt u ook nog eens genieten van een Dahliashowtuin van de CNB met 600 verschillende dahlia’s. De Dahlia showtuin is t/m 10 oktober open.

Eind oktober en november zijn de maanden waarin u de bollen in uw tuin kunt planten. Maak er een gezellige plantdag van en geniet elk voorjaar van een prachtige, kleurrijke tuin. Wij hebben ook vele bollen die geschikt zijn voor in een bloempot.
Klikt u hier om te kijken in een kort filmpje hoe u de bloembollen plant in uw tuin.

***************************************************************

Komt u op bezoek in het voorjaar bij ons? Dan is het mogelijk om de bloembollen te bestellen in De Tulperij.  We werken samen met Flowerbulbsholland. Elseline Verhart-Warmenhoven is in het voorjaar dagelijks bij ons aanwezig en geeft u advies over het bestellen van de bloemensoorten en het planten.

De bestelde bollen worden dan vanaf oktober bij u thuis afgeleverd. De tarieven zijn inclusief verzendkosten. U vindt een uitgebreid assortiment op haar website . Via Elseline kunt u in het voorjaar ook de bollen bestellen die u op het land ziet van De Tulperij ( Tulpen: de rode Parade, rode Princeps, oranje Princeps, Yosemite, Menton en de Dordogne. Narcissen: Las Vegas, Marieke, Replete) Binnen in De Tulperij ziet u nog veel meer soorten bij Elseline op de tafel. Zij kan u helpen bij het samenstellen van een mooi assortiment dat past bij uw tuin.

Wij wensen u succes met het maken van uw keuze. Als u besteld in de periode van maart tot juli, krijgt u 5% korting en een mooie tulpentas cadeau. Hiervoor graag de code: BULBFARM invoeren bij uw bestelling.

LOGO.COMzonderblauwerand-2van flowerbulbsholland

 

 

 

MENU