groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open op afspraak

Bollen kopen / bestellen

De maand oktober 2018 is de Tulperij open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor bollenverkoop. We hebben een divers assortiment waaruit u kunt kiezen. Eind oktober en november zijn de maanden waarin u de bollen in uw tuin kunt planten. Maak er een gezellige plantdag van en geniet straks in het voorjaar van 2019 van een prachtige, kleurrijke tuin of van de bloempotten op uw balkon.

***************************************************************

Bestel onze kwaliteits “DE TULPERIJ“ bloembollen online via: www.flowerbulbsholland.com    Dit kan alleen in  de periode van maart van tot juli.

In samenwerking met Flowerbulsholland worden de bollen vanaf oktober bij u thuis afgeleverd. De tarieven zijn inclusief verzendkosten. U vindt een uitgebreid assortiment op de website van Flowerbulbsholland, zodat U zelf uw voorjaarstuin kunt invullen. Wij wensen u heel veel succes met het maken van uw keuze. Als u besteld in de periode van maart tot juli, krijgt u 5% korting en een mooie tulpentas cadeau. Hiervoor graag de code: BULBFARM invoeren bij uw bestelling.

LOGO.COMzonderblauwerand-2van flowerbulbsholland

 

 

 

MENU