Ivm Corona virus gaan we 28 april 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Schooluitje-educatie

Bloemenpracht

Zien & beleven

Sproet, de boerderij kat.

Zomer 2020 Dahlia showtuin

2 december, 2019

Naast het promoten van de tulp gaan we ook weer de dahlia promoten in samenwerking met de CNB 
De Dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem die prima past bij de uitstraling van De Tulperij.
Op 12 augustus gaan we open  tot en met 17 oktober 2020
Openingstijden zijn:  woensdag, donderdag, vrijdag  van 10.00 tot 17.00 en  zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Tijdens deze periode kunt u een rondleiding  boeken vanaf 10 personen.  U krijgt uitleg over het bloembollenbedrijf en het groeiproces van bollen en knollen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@detulperij.nl 

Natuurlijk kunt u bij ons de verse oogst bloembollen kopen in deze periode: tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, Alliums, droogbloeier Colchicum en Amarylisbollen.
Tijdens uw fietstocht door de Bollenstreek, kunt u bij ons een kop koffie drinken, een wijntje of frisdrank, vers gebakken appeltaart eten en genieten van de vele soorten dahlia’s in allerlei kleuren in de showtuin van de CNB. We houden u op de hoogte via onze website de nieuwsbrief en social media.

Diverse workshops bieden wij aan op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen.  U kunt de informatie vinden op onze website onder het kopje workshops. En we hebben dit jaar zomerbloemenzaad gezaaid langs de wegkant op het land. Op deze manier willen we een bijdrage leveren aan de natuur. Inmiddels wonen er twee bijenvolken bij ons. Geleverd door twee enthousiaste, jonge imkers. Marei Lardenoye en Michael geven op aanvraag een educatieve excursie over het leven van de bij. Dit is leuk voor zowel jong als oud. U kunt hier meer informatie over vragen via de mail.

 

MENU