Excursie

In de nazomer bloeien de dahlia’s in vele kleuren en vormen. Deze bloemen groeien vanuit een knol. U zult zich verwonderen over de diversiteit van dahlia’s.

In de periode  van half augustus tot begin oktober kunt een excursie boeken, waarin wij u vertellen over de groei en bloei van de bollen en knollen. Waarvan de tulpen uit bollen groeien en de dahlia’s uit knollen. We laten u, ons bedrijf zien en vertellen hoe de machines werken. Tevens kunt u genieten van de dahlia showtuin waar meer dan 600 soorten dahlia’s in staan. Een excursie duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om buiten op het terras of binnen in de bloemenkas gebruik te maken van onze klein horeca. U kunt de excursie online boeken via de boekingsknop.
Prijs € 6,95 pp.

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar: € 3,95 pp

De excursie is dagelijks om 10.30 uur en 14.00 uur.
Voor groepen vanaf 10 personen kunt u  in overleg met ons een tijdstip boeken dat past bij uw dagprogramma. U kunt ons mailen of bellen.

Gezinsactiviteit:

Voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar hebben we een educatieve speurtocht uitgezet in de showtuin. Samen met uw kind(eren) krijgt u vragen over de dahlia’s. Onderweg komt u ook “wist u dat…” bordjes tegen. De prijs hiervoor is € 3,95 inclusief een verrassing aan het eind van de speurtocht.

Ook is het mogelijk om dahlia’s te plukken in onze pluktuin.

We zijn open van 13 augustus t/m 16 oktober.
Openingsdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Openingstijden: 9.30 to 17.00 uur
Op maandag gesloten.

Boek een najaars excursie