Dahlia excursie

In de nazomer bloeien de dahlia’s. In vele kleuren en vormen. Deze bloemen groeien vanuit een knol. U zult zich verwonderen over de diversiteit van dahlia’s.

In de periode  van half augustus tot begin oktober kunt een rondleiding boeken, waarin u leert over de groei en bloei van de bollen en knollen. We laten u ons bedrijf zien en vertellen hoe de machines werken. Tevens kunt u genieten van de dahlia showtuin waar meer dan 600 soorten dahlia’s in staan. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om buiten op het terras of binnen in de bloemenkas gebruik te maken van onze klein horeca. U kunt een groepsrondleiding, vanaf 10 personen, boeken via onderstaande knop. Prijs € 6,95 pp.

Voor individuele gasten hebben we de mogelijkheid om dagelijks om 10.30 uur of 14.15 uur een rondleiding te boeken. Bij voldoende aanmelding gaat de rondleiding door vanaf 8 personen.  Voor groepen vanaf 10 personen kunt u  in overleg met ons een tijdstip boeken dat past bij uw dagprogramma.

Ook is het mogelijk om dahlia’s te plukken in onze pluktuin.

We zijn open van 10 augustus t/m 17 oktober.
Openingsdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Openingstijden: 9.30 to 17.00 uur
Op maandag gesloten.

Boek een najaars excursie