Ivm Corona virus gaan we 28 april 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Schooluitje-educatie

Bloemenpracht

Zien & beleven

de bloemenkas

Groepsexcursie bij de bloembollenvelden

De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het voorjaar en in de zomer/herfst. Wij ontvangen  groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen en tijdens het verwerken van de bloembollen. We vertellen over de bol tot bloem en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, narcissen of hyacinten op het land.  U krijgt een prachtige film te zien over het teeltproces van de bloembollen en de bloei van deze mooie voorjaarsbloemen. In het voorjaar is het mogelijk om bloembollen bij ons te bestellen. Wij werken samen met Elseline Verhart-Warmenhoven van Flowerbulbsholland  In deze periode geeft  ze u zeer vakkundig uitleg en advies over het grote assortiment  bloembollen.

In verband met het Corona virus zijn we voorlopig dicht tot 28 april voor rondleidingen en horeca.

U kunt een excursie boeken via de mail vanaf 10 personen. Prijs: € 5,95 per persoon.
Elke dag van 9.00 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen, zaterdagen en zondagen.

De excursies worden gegeven in het Nederlands,  Engels en Duits.

De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Dahlia showtuin en bijen…..
In de zomer van 2020 , vanaf  12 augustus is de showtuin van de CNB bij De Tulperij.  U kunt genieten van  een variëteit van 600 verschillende dahlia soorten. In deze periode kunt u, zoals u al gewent was,  bloembollen bij ons te kopen.  We hebben tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, alliums, droogbloeiers en amarylisbollen. Ook kunt u een groepsexcursie boeken vanaf 10 personen over het groeiproces  van bollen en knollen en uitleg het bloembollenbedrijf. 

Daan en ik hebben zomerbloemenzaad gezaaid langs de wegkant op ons land. Dit hebben we gedaan voor de insecten en de natuur. We willen graag een bijdrage leveren aan de natuur. Daarom wonen er nu ook twee bijenvolken bij ons. U kunt een excursie over het leven van de bij boeken via De Tulperij. De honing van de bij is te koop in De Tulperij, zo ook het zomerzaad.

We zijn van 12 augustus tot en met 17 oktober open op  woensdag, donderdag, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De correspondentie via de mail is in het Nederlands of Engels.

MENU