Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 23 maart 2019 weer open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

tulpem,

Groepsexcursie door de bloembollenvelden

De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het voorjaar en in de zomer. Wij ontvangen  groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen en tijdens het verwerken van de bloembollen. We vertellen over de bol tot bloem en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, narcissen of hyacinten op het land.  U krijgt een prachtige film te zien over het teeltproces van de bloembollen en de bloei van deze mooie voorjaarsbloemen. In het voorjaar is het mogelijk om bloembollen bij ons te bestellen. Wij werken samen met Elseline Verhart-Warmenhoven van Flowerbulbsholland  In deze periode geeft  ze u zeer vakkundig uitleg en advies over het grote assortiment  bloembollen.

Vanaf 24 maart t/m 17 mei 2019  zijn er dagelijks excursies op ons bedrijf. Excursies zijn alleen mogelijk na reservering vooraf via de mail en vanaf 10 personen. Prijs: € 5,95 per persoon.
Elke dag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen, zaterdagen en zondagen.

De excursies worden gegeven in het Nederlands,  Engels en Duits.

De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Rolstoelvriendelijk.

Nieuw in 2019: Dahlia showtuin

In de zomer, vanaf  1 augustus  t/m 12 oktober gaat de showtuin open van de CNB bij De Tulperij.  U kunt genieten van  een variëteit van 600 verschillende dahlia soorten. Tevens is het in die periode mogelijk om bloembollen bij ons te kopen tot 1 november. We zijn van 1 augustus t/m 1 november open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Andere dagen alleen op afspraak.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De correspondentie via de mail is in het Nederlands of Engels.

MENU