Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 21 maart 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

tulpem,

Groepsexcursie door de bloembollenvelden

De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie voor groepsexcursies in het voorjaar en in de zomer. Wij ontvangen  groepen toeristen en belangstellenden op ons bedrijf in het bloeiseizoen en tijdens het verwerken van de bloembollen. We vertellen over de bol tot bloem en de gasten krijgen alle gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, narcissen of hyacinten op het land.  U krijgt een prachtige film te zien over het teeltproces van de bloembollen en de bloei van deze mooie voorjaarsbloemen. In het voorjaar is het mogelijk om bloembollen bij ons te bestellen. Wij werken samen met Elseline Verhart-Warmenhoven van Flowerbulbsholland  In deze periode geeft  ze u zeer vakkundig uitleg en advies over het grote assortiment  bloembollen.

Vanaf 21 maart t/m 12 mei 2020  zijn er dagelijks excursies op ons bedrijf. Excursies zijn alleen mogelijk na reservering vooraf via de mail en vanaf 10 personen. Prijs: € 5,95 per persoon.
Elke dag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op feestdagen, zaterdagen en zondagen.

De excursies worden gegeven in het Nederlands,  Engels en Duits.

De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Rolstoelvriendelijk.
Nieuw in 2019: Dahlia showtuin en bijen…..
In de zomer, vanaf  1 augustus  t/m 12 oktober is de showtuin van de CNB bij De Tulperij.  U kunt genieten van  een variëteit van 600 verschillende dahlia soorten. In deze periode kunt u, zoals u al gewent was,  bloembollen bij ons te kopen.  We hebben tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, alliums, droogbloeiers en amarylisbollen. Daan en ik hebben zomerbloemenzaad gezaaid langs de wegkant op ons land. Dit hebben we gedaan voor de insecten en de natuur. We willen graag een bijdrage leveren aan de natuur. Daarom wonen er nu ook twee bijenvolken bij ons. Ze kunnen voldoende nectar halen uit de zomerbloemen en uit de omgeving. Zowel in het  voorjaar als in de zomer kunt u een rondleiding boeken. In de zomer vertellen over de groei en bloei van bollen en knollen en kunt u ons bedrijf zien. Een rondleiding is vanaf 10 personen. Kosten zijn € 5,95 per persoon. 

We zijn van 1 augustus tot en met 12 oktober open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Andere dagen alleen op afspraak.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De correspondentie via de mail is in het Nederlands of Engels.

MENU