groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open in september en oktober voor bollenverkoop

Excursie excursies schoolklas in de Tulperij

Beleven & spelenderwijs leren

Beleef, ruik en voel de lente in de Bollenstreek tussen de bloembollenvelden.

In de periode van 21 maart t/m 19  mei 2019  is het mogelijk om op maandag t/m vrijdag in de ochtend vanaf  groep 3 t/m 8 op excursie te komen bij De Tulperij. De leerlingen krijgen een rondleiding over de bloembollenvelden en in onze bioscoopruimte een leerzame film over de bol tot bloem te zien.  De excursie begint om 9.00  uur en duurt tot ongeveer 10.15 uur. We hebben een speciale prijs voor scholen: € 2,50 per persoon. Begeleiders zijn gratis.

Bij groep 3/4 lees ik een prentenboek voor over Koning Tulp

In de maand oktober is het mogelijk om met je klas voor een lesbezoek /excursie naar de Tulperij te komen. Tijdens dit bezoek leren de kinderen over bollen/knollen, wanneer we gaan planten, waarom de bollen in de Bollenstreek geplant worden, hoe we planten, etc. Ze krijgen een korte rondleiding binnen het bedrijf. Ze zien bv de koelcellen met de vele bollen erin. Voor meer informatie hierover: mail naar: info@detulperij.nl

Bereikbaarheid:
De Tulperij is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en bussen. Bekijk onze contactpagina voor een lokatiemap.

Voor meer informatie over een excursie voor uw klas kunt u met ons contact opnemen.

MENU