Horeca

Bij de Tulperij is het mogelijk om gezellig op het terras of binnen in de kas iets te nuttigen na een rondleiding, een workshop of tijdens uw fietstocht langs de bloemenvelden. In het voorjaar bakken we elke dag verse stroopwafels èn wij hebben ambachtelijke appeltaart.  Bij de workshops die wij geven is het mogelijk om in overleg een lunch, high tea of high wine te boeken.

Ivm de Corona, zal het voorjaar er anders uitzien dan op de website staat beschreven. Zodra we weten in welke vorm en hoe we open mogen, zullen we dit op de website vermelden.

Picknick

Gezellig met vriendinnen, familie of collega’s picknicken op een bijzondere locatie.
In de buitenlucht met prachtig uitzicht op tulpen in het voorjaar en dahlia’s in de nazomer. Beleef, ruik en proef de natuur.

De prijzen voor een picknick variëren van €15,95 tot € 25,00 per persoon. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen. Klik hier.

Helaas zal het dit voorjaar (2021) nog niet mogelijk zijn om een picknick te boeken. Je mag met z’n tweeën de wandelroute buiten lopen met een kop koffie en appeltaart of monchou voor onderweg.

stroopwafels bakken