Over ons

Welkom bij De Tulperij,

Wij zijn Daan en Anja Jansze en hebben een bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn.
Dit bedrijf is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie bloembollenkwekers binnen de familie Jansze (Adriaan, Nico en nu Daan). Wij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Wij hebben, binnen ons bloembollenbedrijf: “De Tulperij” opgezet. Wij laten u graag in het voorjaar en najaar ons bedrijf zien.

In het voorjaar geven wij rondleidingen in en om ons bedrijf. Wij ontvangen van eind maart tot half mei groepen toeristen en belangstellenden. U kunt tijdens de rondleiding genieten van al die prachtige voorjaarsbloemen bij ons op het land. Er is gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, hyacinten of narcissen in combinatie met een rondleiding.

In het najaar zijn wij open van half augustus tot half oktober. In samenwerking met de CNB hebben we dan een dahlia showtuin met meer dan 650 soorten dahlia’s. In deze periode gaat de rondleiding over de groei en bloei van bollen en knollen en laten wij zien hoe het binnen het bedrijf er aan toe gaat.

In beide periodes hebben we een pluktuin zodat u een stukje beleving mee naar huis kunt nemen. Tevens is het mogelijk om workshops in deze periodes te boeken.

Binnen in onze bloemenkas is het nostalgisch, licht en sfeervol ingericht. U kunt o.a. koffie/thee drinken en genieten van alle bloemenpracht om u heen. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Het bedrijf is rolstoelvriendelijk. Uiterst geschikt voor uitjes vanuit verzorging/verpleeghuizen. Wij hebben twee rolstoelen staan voor gebruik op het land.

Honden aangelijnd toegestaan.

Parkeren op het plein is gratis.

Het is een inspirerende, kleurrijke ruimte, waar u de geur en kleur van de bloemen op een bijzondere manier beleeft.

Met vriendelijke groeten,
Daan en Anja Jansze