Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 21 maart 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Fietsroute…

Er zijn vele fiets/wandelroutes door de Bollenstreek. Tijdens uw fietstocht  of wandeltocht door de Bollenstreek bent u van harte welkom op ons bloembollenbedrijf. Genieten van de tulpen, narcissen, verse koffie en appeltaart of een stroopwafel. Wij zitten tussen de Fietsknooppunten 55 en 58.  En voor de wandelroutes tussen 21 en 56. Wilt u eens iets anders….Het is ook heel leuk om in een Twizy de Bollenstreek te ontdekken via een GPS route. Onderweg krijgt u van alles te horen over de bloemen in de Bollenstreek. U komt tijdens deze 30 km route ook langs De Tulperij. Voor meer informatie over het huren van Twizy, klik hier

Houdt u van wandelen? Er is een prachtige wandelroute van station Hillegom naar station Voorhout.  U komt langs idyllische plekjes in de Bollenstreek en natuurlijk komt de route ook langs De Tulperij. Klik hier voor de route.

Als u klikt op de volgende fietsroutes, komt u vanzelf bij ons: fietsroute 1  en  fietsroute 2  Ook op Bollenstreek.nl vindt u een leuke fietsroute door de Bollenstreek waarin wij zijn opgenomen.

Heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de bloembollenvelden. Wilt u dit combineren met een educatieve rondleiding op het land? Bel of mail dan even van te voren naar ons. Wij geven rondleidingen vanaf 10 personen: info@detulperij.nl

De Tulperij is ook  in de maanden augustus, september en oktober open op:
Donderdag 10.00- 17.00
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 10.00-17.00
U kunt heeft in deze periode de gelegenheid om bij ons bloembollen te kopen. Vers van het eigen land. Zowel binnen als buiten kunt u koffie/thee drinken en vers gebakken appeltaart eten. In de zomermaanden kunt u genieten van de dahlia’s die dan bloeien rondom ons bedrijf. Meer dan 600 verschillende dahlia soorten. Kunt u een keuze maken welke u in uw tuin wilt hebben?
In deze periode geven we rondleidingen  binnen ons bedrijf en vertellen wij u over het groeiproces van de dahlia en over de bollen en knollen. Weet u het verschil tussen knollen en bollen?

De Tulperij is in het voorjaar  7 dagen in de week open. Dus ook op zaterdag en zondag en alle feestdagen.
Van 21 maart t/m 12 mei 2020 van 9.30 tot 17.00 uur.

In de zomer van 2019 is De Tulperij open van 1  augustus t/m 12 oktober. Drie dagen in de week. Daarbuiten alleen op afspraak.
Donderdag 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

 

Meer informatie hierover?  contact

MENU