Ivm Corona virus gaan we 28 april 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Schooluitje-educatie

Bloemenpracht

Zien & beleven

Fietsroute…

Er zijn vele fiets/wandelroutes door de Bollenstreek. Tijdens uw fietstocht  of wandeltocht door de Bollenstreek bent u van harte welkom op ons bloembollenbedrijf. Genieten van de tulpen, narcissen, verse koffie en appeltaart of een stroopwafel. Wij zitten tussen de Fietsknooppunten 55 en 58.  En voor de wandelroutes tussen 21 en 56. Wilt u eens iets anders….Het is ook heel leuk om in een Twizy de Bollenstreek te ontdekken via een GPS route. Onderweg krijgt u van alles te horen over de bloemen in de Bollenstreek. U komt tijdens deze 30 km route ook langs De Tulperij. Voor meer informatie over het huren van Twizy, klik hier

Houdt u van wandelen? Er is een prachtige wandelroute van station Hillegom naar station Voorhout.  U komt langs idyllische plekjes in de Bollenstreek en natuurlijk komt de route ook langs De Tulperij. Klik hier voor de route.

Als u klikt op de volgende fietsroutes, komt u vanzelf bij ons: fietsroute 1  en  fietsroute 2  Ook op Bollenstreek.nl vindt u een leuke fietsroute door de Bollenstreek waarin wij zijn opgenomen.

Wilt u fietsen rond de Keukenhof met een gids erbij? Dit is mogelijk via het Tulipbicycle Team.
Tijdens deze 2,5 durende tocht, fietst u langs uitgestrekte bloemenvelden in de Bollenstreek. Tijdens de tour stopt u bij ons om te genieten van het uitzicht en een lekker kopje koffie of iets anders te nuttigen.

Heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de bloembollenvelden. Wilt u dit combineren met een educatieve rondleiding op het land? Bel of mail dan even van te voren naar ons. Wij geven rondleidingen vanaf 10 personen: info@detulperij.nl

De Tulperij is in het voorjaar  van 2020, 7 dagen in de week open. Dus ook op zaterdag en zondag en alle feestdagen.
In verband met het Corona virus zijn we gesloten tot 28 april. De winkel is wel open van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag gesloten.

ZOMER EN HERFST:

De Tulperij is ook  in de maanden augustus, september en oktober open op: Van 12 augustus t/m 17 oktober 2020
Woensdag       9.00-17.00
Donderdag     9.00- 17.00
Vrijdag            9.00-17.00
Zaterdag         9.00-13.00

U heeft in deze periode de gelegenheid om bij ons bloembollen te kopen. Vers van het eigen land. Zowel binnen als buiten kunt u koffie/thee drinken en vers gebakken appeltaart eten. In de zomermaanden kunt u genieten van de dahlia’s die dan bloeien rondom ons bedrijf. Meer dan 600 verschillende dahlia soorten staan er in de showtuin. Deze showtuin is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de CNB.
In deze periode geven we rondleidingen  binnen ons bedrijf en vertellen wij u over het groeiproces van de  tulp, narcis, hyacint en de dahlia.  Weet u het verschil tussen knollen en bollen?

 

 

Meer informatie hierover?  contact

MENU