Ivm Corona virus gaan we 28 april 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

Schooluitje-educatie

Bloemenpracht

Zien & beleven

tulpen excursie

Voorjaar 2020

29 maart, 2020

In verband met het Corona virus is De Tulperij voorlopig nog niet open.

 

Het is een rare bizarre tijd.

Op 23 maart is bekend geworden dat De Tulperij  voorlopig gesloten moeten blijven ivm het corona virus.

Heftig nieuws dat we moeten verwerken. We kunnen nu alleen nog hopen dat we in de zomer/najaar open mogen voor rondleidingen en bollenverkoop. Dat zou dan vanaf 12 augustus  zijn.

We willen proberen om onze bijzonder tulpen, narcissen en hyacinten op pot aan u te verkopen. Deze soorten vindt u niet in een tuincentrum. We hebben grote potten en schalen. U kunt bij ons een lentetuintje bestellen van 5 potten voor € 15,00. Ze zullen op verschillende momenten bloeien in uw tuin, balkon of in huis. Ook kunt u dahlia knollen bestellen. Drie voor € 5,00 In onze nieuwsbrief kunt u zien welke soorten dahliaknollen wij verkopen. En! U kunt het prachtige zomerzaad bestellen. U heeft het ongetwijfeld gezien afgelopen zomer aan de rand  van de weg. Daarmee helpt u ook de bijen en vlinders. 10 gram zomerzaad voor 15m2: € 5,95

Bel, mail of app ons uw bestelling door. Wij zetten het voor u klaar. We spreken vervolgens een dag en tijdstip af wanneer u het kunt halen. We houden gepaste afstand en na elke pin transactie maken we het pinautomaat schoon.

 

MENU