Bollen bestellen

Tijdens een bezoek aan De Tulperij raakt u geïnspireerd door alle soorten tulpen, narcissen en hyacinten die u ziet. Hoe leuk is het dan om ook gelijk een bestelling te kunnen plaatsen?! Dat kan. Als u door de showtuin loopt kunt u de bloembollen direct bestellen. We hebben namelijk bij alle bloemen de naam en een QR code gezet. Zo kunt u met uw telefoon direct de tulpen bestellen die u mooi vindt. Via de QR-code komt u in de webshop van DutchGrown.

Daan en ik hebben een samenwerking met Bernhard en Pieter, eigenaren van de webshop DutchGrown. We vinden dit een mooie toevoeging aan ons bedrijf voor u als bezoeker. Want, als u ons bedrijf  bezoekt willen velen van u het product graag direct kopen hebben we gemerkt. Maar in het voorjaar kunnen bloembollen niet geleverd worden, want ze zitten immers in de grond. U komt in het voorjaar juist kijken naar de bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten om ervan te genieten. Maar u kunt ze wel alvast voor bestellen en dan stuurt DutchGrown de bollen op in oktober en november.  Want dat zijn de maanden waarin u de bollen kunt planten in de tuin. Op deze manier bent u verzekerd dat u deze unieke bloembollen kunt planten in het najaar want vaak zijn de soorten schaars en zijn ze al in de zomer uitverkocht.

Bernhard en Pieter zijn meer dan 20 jaar geleden al begonnen met online bloembollen verkoop in de Verenigde Staten. Inmiddels leveren ze ook hun top kwaliteit bloembollen in Europa en het Verenigd koninkrijk. Ze werken zelf mee tijdens het inpakken van de bloembollen en kijken erop toe dat de kwaliteit van de bollen perfect is en natuurlijk altijd soort echt.