Rondleiding | tulpenpluktuin

Rondleiding

Beleef en geniet in het voorjaar van de bloemenvelden bij De Tulperij.
Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf en nemen u mee in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten. Tulpen hebben een magische aantrekkingskracht op de mens. Daan en ik willen onze liefde voor deze mooie bloemen graag met u delen. Dus u bent welkom op ons bedrijf. Tijdens de rondleiding vertellen wij  over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het voorjaar waar iedereen dol op is. U kunt prachtige foto’s maken van de bloemen maken om deze belevenis vast te leggen. Eenmaal binnen in de bloemenkas krijgt u een korte film te zien over hoe wij de bollen planten, rooien en verwerken.
Een excursie duurt ongeveer een uur.
Elke groep is uniek en krijgt de aandacht die zij verdient binnen ons bedrijf. We ontvangen één groep per tijdsblok.

Voor de prijs van € 6,95 pp krijgt u  een entree voor de rondleiding en de showtuin met vele soorten tulpen, narcissen en hyacinten.
Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar:  € 3,95 pp (Dit is inclusief de speurtocht)
Een groepsrondleiding vanaf 10 personen dient u van te voren te boeken via de mail.

Voor individuele gasten hebben we de mogelijkheid dagelijks om 10.30 uur of 14.00 uur een rondleiding te boeken. Bij voldoende aanmelding (vanaf 8 personen) gaat de rondleiding door.

Gezinsactiviteit

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar hebben we een leerzame speurtocht.
U wandelt met elkaar door de showtuin en onderweg komen de kinderen vragen tegen over de bijen, tulpen, narcissen en hyacinten.
Prijs : € 3,95 per kind incl. limonade en een verrassing na afloop van de wandeling.
Dit kunt u ter plekke reserveren. U hoeft dit niet van te voren te boeken.

Tulpenpluktuin

Na een rondleiding wilt u deze beleving ongetwijfeld mee naar huis nemen. Hoe leuk is het dan om uw eigen tulpenboeket te plukken in onze pluktuin.  U kunt binnen in de kas aan een van onze medewerkers een emmer vragen. Nadat u is uitgelegd hoe en welke tulpen geplukt mogen worden, kunt u uw eigen boeket gaan samenstellen. Kinderen vinden dit onder begeleiding ook heel leuk om te doen.

Als u klaar bent met plukken, levert u de emmer met tulpen in. Een van de medewerkers  zal er dan een boeket van maken.
Plukken kan zolang de tulpen blijven groeien en bloeien. Dit is afhankelijk van het weer.
Tulpen plukken:  € 0,45 per tulp

De Tulperij is open van 24 maart  t/m 15 mei in 2022.  Zeven dagen in de week. Ook op zon- en feestdagen van 9.00 tot 18.00 uur

Honden aangelijnd toegestaan.

Boek een voorjaars excursie