Tulpenexcursie

In de lente ontvangen wij, inmiddels alweer 8 jaar, vele toeristen vanuit de hele wereld op ons bedrijf. We nemen u mee in ons verhaal over het groeiproces van bol tot bloem. U gaat met Daan, de bloembollenkweker, het land op en krijgt alles te weten over de tulp, narcis en hyacint. Het proces van planten, rooien en het verwerken van de bollen laten we u zien in een korte film. Tijdens de rondleiding krijgt u ook gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemen.
De Tulperij ligt 10 minuten vanaf de Keukenhof waardoor het een mooie combinatie is om beide attracties te bezoeken. We werken samen met diverse partners die ons hebben opgenomen in hun tour.  Zo kunt u op de fiets met een gids, een tour boeken naar ons of met een Twizy een GPS audiotour rijden. Een bezoek aan ons in combinatie met een vaartocht over de Kagerplassen is ook mogelijk in samenwerking met Rederij van de Hulst. En nieuw dit jaar is onze samenwerking met Royal Delft.
De Tulperij ligt tussen fietsknooppunt 55 en 58 en wandelroute 21 en 56

Helaas is het bovenstaande in het voorjaar  van 2021 nog niet mogelijk ivm COVID-19.

Wij zijn open van 1 april   t/m 15 mei als coffee to go locatie en de winkel is open. U kunt een aangegeven wandelroute lopen, zowel voor volwassenen als voor kinderen.
U kunt telefonisch reserveren +31642233291 of via de mail info@detulperij.nl . Alle dagen van de week. Ook op zon- en feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur