Tulpenexcursie

Momenteel hebben we nog steeds te maken met de COVID-19. We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Hierdoor is het nog niet mogelijk om een rondleiding te boeken. Wel gaan we open als “Coffee To Go” locatie. Tijdens het bezoek kunt u een route lopen van 2 km. Onderweg ziet u bordjes met informatie over de tulpen, narcissen en hyacinten. We hebben een showtuin en tulpen plukbed. Voor de prijs van € 6,95 krijgt u  entree voor de wandelroute, koffie/thee + een stroopwafel.

Ook kunt u onze winkel bezoeken op afspraak via de mail info@detulperij.nl of stuur een app naar 06-42233291

Voor kinderen is er een wandelroute met vragen. Prijs € 3,95 incl. limonade en een tulpenpotlood na afloop van de wandeling.

Tulpen plukken: € 0,25 per tulp

U kunt telefonisch reserveren voor een bezoek aan De Tulperij 06-42233291

De Tulperij is open van 1 april t/m 15 mei, zeven dagen in de week. Ook op zon- en feestdagen van 9.00 tot 17.30 uur

2022: Beleef en geniet in het voorjaar van de bloemenvelden bij De Tulperij.
Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf en nemen u mee in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het voorjaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag u foto’s maken om deze belevenis vast te leggen met uw telefoon of camera. Eenmaal binnen in de bloemenkas krijgt u een korte film te zien over hoe wij de bollen planten, rooien en verwerken. Een excursie duurt ongeveer een uur.
Elke groep is uniek en krijgt de aandacht die zij verdient binnen ons bedrijf. Alle rondleidingen worden door Daan zelf gedaan. Dus we ontvangen één groep per tijdsblok.

Prijs per persoon €
(Voor touroperators prijsopgave op aanvraag)

De excursies worden in het Nederlands, Engels of Duits gegeven. Een Franse tolk kunnen we eventueel voor u regelen. 

 

 

Boek een voorjaars excursie