Tulpenexcursie

Beleef en geniet in het voorjaar van de bloemenvelden bij De Tulperij.
Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf en nemen u mee in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het voorjaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag u foto’s maken om deze belevenis vast te leggen met uw telefoon of camera. Eenmaal binnen in de bloemenkas krijgt u een korte film te zien over hoe wij de bollen planten, rooien en verwerken. Een excursie duurt ongeveer een uur.
Elke groep is uniek en krijgt de aandacht die zij verdient binnen ons bedrijf. Alle rondleidingen worden door Daan zelf gedaan. Dus we ontvangen één groep per tijdsblok.

Prijs per persoon € 6,00
(Voor touroperators prijsopgave op aanvraag)

De excursies worden in het Nederlands, Engels of Duits gegeven. Een Franse tolk kunnen we eventueel voor u regelen. 

Momenteel hebben we nog steeds te maken met de COVID-19. We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Hierdoor is het nog niet mogelijk om een rondleiding te boeken. Wel gaan we open als “Coffee To Go” locatie. Online kunt u een kaartje boeken om de tulpen en narcissen showtuin te bezichtigen.

De Tulperij is open vanaf 20 maart t/m 9 mei 2021. Alle dagen van de week. Ook op  zon- en feestdagen van 9.00 tot 17.30 uur

Klik  hier om een excursie te boeken.

Boek een voorjaars excursie