Winkel

We hebben diverse souvenirs en streekproducten te koop in De Tulperij.  Leuk om als aandenken te kopen of om cadeau te geven. Wij zijn en blijven steeds op zoek naar originele souvenirs. Zo hebben wij tulpenthee, handgemaakte tulpenzeep, tulpenjurken, Delfts blauw aardewerk en handgemaakt servies met tulpen. Ook verkopen we de honing van onze twee bijenvolken.

Zomerzaad is ook zo leuk om in uw eigen tuin te zaaien of langs de weg. Hier doet u de bijen een groot plezier mee.De bijen en andere insecten zijn u daar dankbaar voor en u heeft een kleurenpalet van zomerbloemen in uw tuin.

In het voorjaar hebben we vele soorten dahlia knollen te koop in onze winkel. Deze knollen komen van de dahlia kwekers uit onze streek. En als u geen tuin heeft maar wel een balkon?! We hebben ons assortiment tulpen ook op de pot te koop.

Veel bezoekers willen in het voorjaar ter plaatse bollen kopen. Dit is echter niet mogelijk. De bollen zitten immers al in de grond zodat u geniet van de bloeiende tulpen en narcissen op het land bij ons bedrijf en in de Bollenstreek. Maar! U kunt de bloembollen wel voor bestellen.  De bloembollen worden dan in het najaar naar u opgestuurd. U heeft dan de verse oogst van hetzelfde jaar.