Souvenirs

We hebben diverse souvenirs in De Tulperij.  Leuk om als aandenken te kopen of om cadeau te geven. Wij zijn en blijven steeds op zoek naar originele souvenirs. Zo hebben wij tulpenthee, handgemaakte tulpenzeep, tulpenjurken, Delfts blauw aardewerk en handgemaakt servies met tulpen. Ook verkopen we de honing van onze twee bijenvolken. Wilt u een steentje bijdragen aan de natuur? U kunt ook zomerzaad bij ons kopen. De bijen en andere insecten zijn u daar dankbaar voor en u heeft een kleurenpalet van zomerbloemen in uw tuin.
In het voorjaar kunt u dahlia knollen en tulpen op pot bij ons kopen. We hebben de knollen met zorg ingekocht bij diverse dahlia kwekers uit de bollenstreek.

Veel bezoekers willen in het voorjaar ter plaatse bollen kopen. Dit is echter niet mogelijk. De bollen zitten immers al in de grond zodat u geniet van de bloeiende tulpen en narcissen op het land bij ons bedrijf en in de Bollenstreek. Maar! U kunt de bloembollen wel bestellen. U krijgt deskundig advies van één van onze medewerkers over uw keuze van de voorjaarsbollen voor in uw tuin. De bloembollen worden dan in het najaar naar u opgestuurd. U heeft dan de verse oogst van hetzelfde jaar.

In het najaar zijn  de voorjaarsbollen wel te koop in De Tulperij. Diverse soorten tulpen, narcissen, hyacinten en alliums liggen dan als ‘snoepjes’ in gaasbakken. U kunt ze zelf uitzoeken. In oktober en november is het planttijd.