Winkel

We hebben diverse souvenirs in De Tulperij als aandenken aan een bezoek aan ons bedrijf. Met zorg hebben we dit ingekocht omdat we origineel willen zijn in de producten. Zo hebben wij tulpenthee, handgemaakte tulpenzeep, tulpenjurk, Delfts blauw aardewerk en handgemaakt servies met tulpen. Ook verkopen we de honing van onze bijenvolken en kunt u zomerzaad kopen om zo een bijdrage aan de natuur te kunnen leveren.
In het voorjaar kunt u dahlia knollen uit de Bollenstreek bij ons kopen. We hebben de knollen met zorg ingekocht bij diverse dahlia kwekers uit de bollenstreek.

Veel bezoekers willen in het voorjaar ter plaatse bollen kopen. Dit is echter niet mogelijk. De bollen zitten immers al in de grond zodat u geniet van de bloeiende tulpen en narcissen op het land bij ons bedrijf en in de Bollenstreek. Maar! U kunt de bloembollen wel bestellen. U krijgt deskundig advies van één van onze medewerkers over uw keuze van de voorjaarsbollen voor in uw tuin. De bloembollen worden dan in het najaar naar u opgestuurd. U heeft dan de verse oogst van hetzelfde jaar.

In het najaar zijn  de voorjaarsbollen wel te koop in De Tulperij. Diverse soorten tulpen, narcissen, hyacinten en alliums liggen dan als ‘snoepjes’ in gaasbakken. U kunt ze zelf uitzoeken. In oktober en november is het planttijd. U kunt dus na uw aankoop de bollen in deze maanden planten.