Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 23 maart 2019 weer open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

excursie, tulpen, bloemenkas

De gezichten achter De Tulperij

Wij zijn Daan en Anja Jansze en hebben een bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn.
Dit bedrijf is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie. Opa Adriaan (Janus Kassie) daarna vader Nico en nu Daan, zoon van Nico Jansze. Wij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Daan en ik hebben, binnen ons bloembollenbedrijf: “De Tulperij” opgezet. Wij laten u graag in het voorjaar en de  zomer ons bedrijf  zien. We ontvangen van eind maart tot half oktober groepen toeristen, families, verenigingen, vrienden, senioren, etc.  die vol bewondering genieten van al die prachtige voorjaarsbloemen bij ons op het land. Er is  gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, hyacinten of narcissen. Binnen in onze bloemenkas  is het nostalgisch, licht en  sfeervol ingericht. U kunt o.a. koffie/thee drinken, vers gebakken stroopwafels en appeltaart eten terwijl u  geniet van alle bloemenpracht om u heen. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In 2019 starten wij in de zomer met een Dahlia showtuin. In samenwerking met de CNB kunt u genieten van wel 600 verschillende dahliasoorten. In die periode is het ook mogelijk om bloembollen bij ons te kopen zodat u, uw tuin mooi kan maken met voorjaarsbloemen.

Tevens worden er regelmatig diverse workshops georganiseerd. Kijk hiervoor bij het kopje workshops. De ruimte leent zich ook voor vergaderingen. Het bedrijf is rolstoelvriendelijk. Dus ook geschikt voor uitjes vanuit verzorgings/verpleeghuizen. Gratis parkeren.

Het is een inspirerende, kleurrijke ruimte waar u de geur en kleur van de bloemen op een bijzondere manier beleeft. Kijk dit filmpje voor een impressie van ons bedrijf.

In 2019 zijn we open van 23 maart t/m 17 mei van 9.30 tot 17.00 uur en van 1 augustus t/m 11 oktober van 9.30 tot 17.00 uur

Kom en beleef De Tulperij, kleurrijk en gastvrij.

Met bloemrijke groeten,
Daan en Anja Jansze

MENU