Bloemenpracht

Zien & beleven

Schooluitje-educatie

Vanaf 21 maart 2020 open voor excursie-rondleiding bloemenvelden

excursie, tulpen, bloemenkas

De gezichten achter De Tulperij

Wij zijn Daan en Anja Jansze en hebben een bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn.
Dit bedrijf is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie. Opa Adriaan (Janus Kassie) daarna vader Nico en nu Daan, zoon van Nico Jansze. Wij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Daan en ik hebben, binnen ons bloembollenbedrijf: “De Tulperij” opgezet. Wij laten u graag in het voorjaar en de  zomer ons bedrijf  zien. We ontvangen van eind maart tot half oktober groepen toeristen, families, verenigingen, vrienden, senioren, etc. bij ons op het bedrijf. In het voorjaar kunt u  genieten van al die prachtige voorjaarsbloemen bij ons op het land. Er is  gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, hyacinten of narcissen. Binnen in onze bloemenkas  is het nostalgisch, licht en  sfeervol ingericht. U kunt o.a. koffie/thee drinken, vers gebakken stroopwafels en appeltaart eten terwijl u  geniet van alle bloemenpracht om u heen. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.
We werken samen met Elseline Verhart-Warmenhoven.  Zij is gespecialiseerd in de voorjaarsbollen en kan u vakkundig advies geven over vele soorten tulpen, narcissen en ander voorjaarsbloeiers die geschikt zijn voor uw tuin. Elseline gaat voor kwaliteit. Onze gasten zijn zeer tevreden over de service die zij levert. Zij heeft haar eigen webshop voor bloembollen. U kunt via Flowerbulbsholland bloembollen bestellen. Zij stuurt de bollen in het najaar (oktober) naar u toe. Dit is de  tijd waarin u de bollen kunt gaan planten.

tulpen, narcissen, voorjaarsbloemen, bollen bestellen

In 2019 starten wij in de zomer met een Dahlia showtuin. In samenwerking met de CNB kunt u genieten van wel 600 verschillende dahliasoorten. In die periode is het ook mogelijk om bloembollen bij ons te kopen zodat u, uw tuin mooi kan maken met voorjaarsbloemen. We gaan open met de showtuin van 1 augustus t/m 12 oktober| donderdag|vrijdag|zaterdag. Tijdens deze periode zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden in De Tulperij.

Tevens worden er regelmatig diverse workshops georganiseerd. Kijk hiervoor bij het kopje workshops. De ruimte leent zich ook voor vergaderingen.  Wij zijn aangesloten bij originineelvergaderen.nl Het bedrijf is rolstoelvriendelijk. Dus ook geschikt voor uitjes vanuit verzorging/verpleeghuizen. Gratis parkeren.

Het is een inspirerende, kleurrijke ruimte waar u de geur en kleur van de bloemen op een bijzondere manier beleeft. Kijk dit filmpje voor een impressie van ons bedrijf.

In 2020 zijn we open van 21 maart t/m 12 mei van 9.30 tot 17.00 uur| alle dagen van de week| ook op zon- en feestdagen.

Kom en beleef De Tulperij, kleurrijk en gastvrij.

Met bloemrijke groeten,
Daan en Anja Jansze

MENU