groepsexcursies & individueel

Zien & beleven

Educatie

Open in september en oktober voor bollenverkoop

excursie, tulpen, bloemenkas

De gezichten achter De Tulperij

Wij zijn Daan en Anja Jansze en hebben een bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn.
Dit bedrijf is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie bloembollenkwekers binnen de familie Jansze
(Adriaan, Nico en nu Daan). Wij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Daan en ik hebben, binnen ons bloembollenbedrijf: “De Tulperij” opgezet. Wij laten u graag in het voorjaar ons bedrijf  zien. We ontvangen van eind maart tot half mei groepen toeristen, families, verenigingen, vrienden, senioren, etc.  die vol bewondering genieten van al die prachtige voorjaarsbloemen bij ons op het land. Er is  gelegenheid om foto’s te maken tussen de tulpen, hyacinten of narcissen. Binnen in onze bloemenkas  is het nostalgisch, licht en  sfeervol ingericht. U kunt o.a. koffie/thee drinken en genieten van alle bloemenpracht om u heen. Deze ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Tevens worden er diverse workshops georganiseerd. Kijk hiervoor bij het kopje workshops. De ruimte leent zich ook voor vergaderingen. Het bedrijf is rolstoelvriendelijk. Uiterst geschikt voor uitjes vanuit verzorgings/verpleeghuizen. Gratis parkeren.

Het is een inspirerende, kleurrijke ruimte waar u de geur en kleur van de bloemen op een bijzondere manier beleeft. Kijk dit filmpje voor een impressie van ons bedrijf.

Open van 21 maart t/m 19 mei  2019 van 9.30 tot 17.00 uur.

Kom en beleef De Tulperij, kleurrijk en gastvrij.

Met bloemrijke groeten,
Daan en Anja Jansze

MENU