Workshops

In het bloeiseizoen, van april t/m oktober is De Tulperij, naast een plek voor gezinsuitjes, een middag tulpen of dahlia’s plukken onder het genot van een hapje en een drankje of voor de koop van jouw eigen bollen en knollen ook de plek waar je creatieve workshops kunt doen. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop schilderen op steigerhout, bloemschikken, lasagna bollen planten, stippen op porselein, met macramé een plantenhanger maken of een glazen vaas of houten tulp beschilderen.

Je kan de workshops volgen in groepsverband. Vanaf 10 personen heb je keuze uit onderstaande workshops. In overleg met de docent plannen we een datum en tijdstip. Uiteraard krijg je bij alle workshops onze heerlijke verse koffie met ambachtelijke appeltaart of monchoutaart.

Op deze pagina vind je informatie over de workshops. Is iets niet duidelijk, heb je vragen of wil je gelijk reserveren? Neem dan contact met ons op via de buttons die je onder de workshops vindt, stuur ons een e-mail via info@detulperij.nl of maak gebruik van ons contactformulier.