Bollen-knollen kopen/bestellen

Tijdens een bezoek aan De Tulperij en de bloemenvelden, in het voorjaar, willen veel bezoekers graag ter plekke bollen kopen voor in de tuin. Maar in het voorjaar kunt u geen bollen kopen. U ziet ze immers bloeien op het land. Bollen plant je in het najaar om er in het voorjaar van te genieten. Dus tijdens een bezoek aan De Tulperij in het voorjaar kunt u geen bollen kopen, maar! U kunt de bollen wel bestellen! Wij sturen ze in het najaar naar uw huisadres. Of u komt tijdens het dahlia seizoen, later in het jaar, uw bestelling ophalen. In het voorjaar is Elseline elke dag aanwezig. Zij kan u helpen en adviseren welke bollen voor uw tuin geschikt zijn.

Tijdens uw bezoek in het voorjaar kunt u overigens wel dahlia knollen kopen. In het voorjaar hebben we een assortiment dahlia knollen van dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Knollen koop je namelijk wel in het voorjaar. De knollen plant je in mei om vervolgens al in augustus ervan te genieten. Hoe leuk is dat!

Tijdens het dahliaseizoen van half augustus t/m de eerste week van oktober is De Tulperij open voor bollenverkoop. In deze periode kunt u live bollen uitzoeken voor uw tuin en kopen.U heeft dan keuze uit tulpen, narcissen, blauwe druifjes, crocussen, colchicums, alliums en hyacinten. In deze periode kunt u, buiten bij ons op het land, genieten van de dahliashowtuin van de CNB waar meer  dan 600 soorten dahlia’s staan in allerlei kleuren en vormen. Ook dan geldt. Tijdens de bloei van de dahlia’s kunt u geen knollen kopen, maar wel bestellen voor het jaar erop. Ook dan sturen we de knollen op in het voorjaar naar uw huisadres of u kunt uw bestelling halen in het voorjaar als De Tulperij weer open is.