Meet&Greet Karin Bloemen

Karin Bloemen past helemaal in het plaatje van De Tulperij. Een kleurrijke vrouw die ook nog een toepasselijke achternaam heeft. We zijn dan ook blij verrast dat ze ons komt bezoeken op vrijdag 8 september.

Wist je dat Karin naast haken, ook een passie voor tuinieren heeft. Ze heeft begin dit jaar een boek geschreven waarin ze tips geeft over tuinieren. ‘ Tuinieren a la Bloemen’ heet haar boek. De Tulperij wordt ook vermeld in haar boek als bezoeklocatie.
Tijdens de meet&Greet is haar boek te koop in De Tulperij.

Stichting een ton voor een tuin

Karin Bloemen is het boegbeeld van Stichting een ton voor een tuin. Hiermee steunt ze maatschappelijke tuinprojecten. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Ook vergroening van de stad is voor verbetering van de biodiversiteit belangrijk, deze initiatieven komen ook in aanmerking voor ondersteuning, dat doen ze door middel van het uitreiken van klimaatboxen.